Milyen esetekben ajánlott a közúti szállítmányozás?

Önnek a lehető legjobb választás lehet a közúti áruszállítás, abban az esetben ha az elvárt és szükséges szállítási idő viszonylag rövid, továbbá akkor ha megfelelő és elegendő rugalmasságot vár el a fuvarozó cégtől, ha egy megadott telephelyről egy másik telephelyre történő fuvarozást szeretne, valamint ha rugalmas szerződéskötésre és áruszállításra vágyik, hiszen a közúti szállítás gyakorlatilag bármilyen fajta áru szállítására és kiszolgálására alkalmas nemzetközi szállítmányozási mód.

A közúti szállítás előnyei

A közúti áruszállítás egyik leglényegesebb előnyei közé sorolható, hogy az áru a feladótól a megrendelőig átrakodás mentesen, közvetlenül jut el, ennek köszönhetően pedig minimálisra csökken a rakodás folyamata során bekövetkezhető sérülések és kellemetlenségek kockázata. A közúti szállítmányozás további előnyei közé sorolható, hogy a gépjárművezető a közúti szállítás során végig figyelni tud a szállítandó árunkra, nem maradnak ellenőrizetlenül, végig figyelem alatt állnak.

A tengeri szállítmányozás előnyei

A tengeri szállítás egyik hatalmas és legjobban elterjed előnye, hogy kedvező díjai vannak, és akár hatalmas tömegű áruk mozgatására is kiválóan alkalmas. Adott a lehetőség a gyűjtőkonténeres szállítmányozás és a full konténeres szállítmányozás módjaira, továbbá bármelyik kontinensre eljuttatható a szállítandó rakományunk. A szállított áruról hivatalos értékpapírt biztosítanak részünkre, amely minden lényeges és elengedhetetlen információt magába foglal. A tengeri szállítmányozás talán egyetlen hátránya azonban, hogy elég hosszadalmas, emiatt rengetegen döntenek inkább a légi szállítmányozás mellett, amely a leggyorsabb szállítmányozási lehetőség, viszont a fuvardíjakkal kapcsolatos költségeket tekintve ez bizonyul a legköltségesebbnek is. Továbbá szigorúan szabályozva van a szállítmány mérete, összetétele és a súlya, az az a légi szállítás keretein belül tilos a veszélyes anyagok fuvarozása.

Kihez forduljon, ha bővebb információkra lenne szüksége a nemzetközi szállítmányozás részleteiről?

Ha megbízható szállítmányozó céget keres, akkor keresse bizalommal a Skygate Transport Kft.-t, ugyanis kiváló szakmai tapasztalatuknak köszönhetően bármelyik fuvarozási móddal kapcsolatban a segítségére leszünk!