LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

A légi szállítmányozás az szállítási forma, amit leginkább megbélyegeznek a „legdrágább szállítási mód” jelzőjével. Mégis ha fuvarozott áruk értékét tekintjük, akkor 35%-kal részesül a nemzetközi árufuvarozásokból. A világ nagyvállalatainak körében végzett felmérés szerint eladásaik 25% – át a hatékony légi szállításoknak tulajdonították, és 56% mondta azt, hogy segített számukra a költségek csökkentésében, illetve a választási szempontok közül a legfontosabbnak a tervezhetőséget és a pontosságot emelték ki.

A légi szállítmányozást ügynöki minősítésben végezzük, a Magyarországon képviseltetett, és árufuvarozásra jogosult légitársaságokkal, a világ minden városába, illetve városából. Ezt a szolgáltatást saját eszközállományunkkal teljesítjük, futárposta és courier egyidejű bevonásával az optimális idő figyelembe vétele mellett. A légi küldeményeket három órán belül felvesszük exportra, és az import árukat 24 órán belül kézbesítjük megrendelőink felé.

LÉGI ÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁSÁNÁL CÉGÜNK FIGYELEMBE VESZI AZ ÁTRAKÓ ÁLLOMÁSOK SZÁMÁT, PÁRHUZAMOSAN A KÖLTSÉGEKKEL.

NÁLUNK BIZTOS HOGY KEDVEZŐ LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÁRAKAT TALÁL. LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN KOLLÉGÁINKNÁL.


Ha bármi kérdés maradt volna önben nyugodtan keressen fel bennünket!