KAPCSOLAT

LÉGI, TENGERI ÉS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

A Skygate Transport Kft. létrejöttét a rohamosan fejlődő kereskedelem tette lehetővé 1996-ban. A cég ennek alapján alakította ki nemzetközi szállítmányozás / tengeri szállítmányozás profilját

Ügyfeleink, megbízóink igényeinek megfelelően a szállítmányozási munkánk színvonalának emelése érdekében társaságunk az áruk nemzetközi fuvarozásához szervesen kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítette piaci tevékenységét:

Teljes körű export-import

Vámügyintézés

Árucsomagolás

ADR Minősítés

Szállítmánybiztosítás (belföldön is)

Ingyenes Szaktanácsadás

A számítástechnika nagymértékű fejlődése magas szintű kapcsolattartást hozott cégünk részére, így folyamatos tájékoztatást tudunk adni a feladott áruk hollétéről, annak átadásáról, vagy az esetleges problémákról. Légiáru feladás szinten egy speciálisan kialakított (Cargo Community System) rendszeren keresztül, tengeri szállítmányozás esetén az interneten, míg a közúti árufuvarozás esetén a mobiltelefon, illetve a műholdas helyzet meghatározó rendszer segítségével végezzük az áruk nyomon követését.

Megbízóink, leendő partnereink külkereskedelmi referenseinken keresztül budapesti irodánkban érhetik el cégünket szakterületi bontásban, igény szerint non-stop szolgáltatás keretében. Reméljük bemutatkozónk felkeltette figyelmüket. Ez esetben várjuk szíves megkeresésüket és jövőbeni megbízásukat a kölcsönös előnyök reményében.

Általános

MIVEL FOGLALKOZUNK?

Szolgáltatásaink közé sorolhatjuk az áru teljes körű vámügyintézését, csomagolását, door-to-door szállítást mindhárom fuvarozási módozatban, non-stop elérhetőséget biztosítva mobiltelefonon, normál és különleges kezelést igénylő áruk (élőállat, festmény és műtárgy, személyes ingóság és veszélyes áru) továbbítása esetén.

Ha bármi kérdés maradt volna önben nyugodtan keressen fel bennünket!